Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
francz'70
üzenetére
"kicsit fátyolos, már-már tompa hangzás, eléggé hiányoztak a közép és magashangok"
Tökéletesen jellemezted a 110-et a 310-el is ez a gond, a samsung se mély nélküli, dübörög az rendesen csak nem tolakodik, bass boost gomb is van benne, meg equalizer is, szóval tuti jobb vétel egy 110-től.
-
migabi24
nagyúr
Mivel itt nem találtam a kérdésemre választ, ezért leírom, hogy másnak könnyebb dolga legyen, kerti zenegépet kerestem, Jbl 310 szerűséget, volt nálam egy kipróbálásra, hát első hallásra nem a hűha érzés volt, hanem, hogy ez hiányos kicsit, mély az tolakodott, de a magas és a közép az nem szolt szépen, szét equzás után elfogadható lett, de nem tetszett így se, aztán valahogy elkezdtem nézegetni a Samsung MX-ST50-et nyílván a kedvezőbb ára miatt, sajnos nem tudtam kipróbálni, így megkockáztattam, na és itt jött a kellemes meglepetés, az eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint, az meg, hogy 2 fele szórja a hangot fenomenális, 1000nm úgy bezenéli, hogy bármerre mászkálhatok ugyanúgy szól, azóta ki se akarom kapcsolni
tehát aki olcsón akar igényesebb hangzást annak bátran merem ajánlani. -
migabi24
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem se kell ekkora, mert a szomszéd házak falárol visszaverődött a sok basszus, volt persze rendesen mindenhol, én pont a hátamögött nem jártam
és nem fal előtt volt. -
migabi24
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Talán nem egy lyukba kellett volna kipróbálni, valószínűleg a keletkezett basszus sajtát magát kioltotta, érdekes, hogy nálunk 1000nm udvaron nem mertem maxra tolni mert elképesztően hangos volt nekem, főleg a basszus volt sok.
-
migabi24
nagyúr
Melyiket vegyen ha a hangminőség fontosabb a baszusnál Samsung MX-ST50B vs Jbl Partybox 110? Vagy ilyen árba ha van jobb az is jöhet
-
migabi24
nagyúr
Hát nem tudom én nem adnék ennyit egy ilyen cuccért, mióta kibeleztem a jbl go-t és rájöttem, hogy a hangszóróval hogy le van butítva a tudása, álmomba se gondoltam volna, hogy az a kis szar képpes meghajtani a nagy álló jamo hangfalamat, úgyhogy szereztem egy kis házimozis hangfalat, ráfabrikáltam a kis go-t és eladtam a fipp 3-at mert szarabul szól mint ez a filléres tákolmány, azóta beleástam magam a témába és kiderült ilyen modulokat pár ezresért lehet rendelni kínábol, szóval ha valaki ért hozzá fillérekből olyat csinál amilyet csak akar

-
migabi24
nagyúr
Nokia md-12 vagy huawei am-10 vagy xiaomi sqare box lenne jobb egy jbl go-nál szinte egy árba vannak
-
migabi24
nagyúr
Aki esetleg új Jbl Flip 3-at szeretne venni a bolti ár alatt, az kereshet privátba
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- [K2]: AnyDesk átverés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Playstation 5 lemezes // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest