- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKK-007
tag
válasz
KKK-007 #3741 üzenetére
Ezek is ugyanazok, mint az Enusic (Eivotor): SoundPEATS, EasyACC, BÖHM Impact, TREBLAB HD55.
Miért is van ez így? Erre tud valaki magyarázatot adni?
-
KKK-007
tag
Nálam is van egy minimális sistergés, de amíg itt a fórumon nem olvastam, fel sem tűnt. Viszont én a mélyet hiányolom. A tesztek alapján jobbra számítottam. Amúgy elfogadható. Az biztos, hogy igényes darab. Ha kézbe veszi az ember, kifejezetten kellemes a tapintása. Persze tudom, "Nem fogdosni, hallgatni..."
Viszont javítsatok ki, ha nem jó a feltételezésem, de ez ugyanaz: LAMAX Beat Sounder
Csak a festésében különbözik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest