- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
jesszjessz #16952 üzenetére
Motion 300 nekem bejött. Nagy csodát nem kell várni tőle. Hangerő rendben ,szép hangzás meg van kis mély is. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni. Napi 20percet szoktam használni kb így nem számolgatom. Jelenleg kuponnal és szállítással 63 euro ami eléggé emészthető ár érte. Motion boom van még ami viszont 10 órával több üzemidőt ígér az előbbihez képest és "balaton állóbb" mert tud lebegni. Motion 300 is vízálló, de szerintem elsüllyed(nem próbáltam). Erre viszont jelenleg nem látok kupont így csak a szokásos 10%os feliratkozós van. Így olyan 85 euró lenne a vége. Szokott ez is lenni akcióban ha nem sürgős akkor ezzel is be lehet mászni 30k ft alá. Ha meg tudsz barátkozni az árával és a külsővel vagy tudsz várni kicsit akkor a Boom jobb vétel lehet. A Jbl Flip-et én nem ajánlom. Összeeresztettük a Motion 300-al és csúnyán elvérzett. Wonderboomot meg nem ismerem, de google képek alapján nem túl bizalomgerjesztő számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- TV antenna és jelerősítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest