- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Azt tudni kell róla, hogy viszonylag nagy mértékű basszus kiemeléssel dolgozik a készülék. Ha szereted a hangsúlyosabb basszust, tetszeni fog neked.
Metált, rockot nem jellemzően hallgatok, de az elektronikus zenék elég jó minőségben szólnak róla. Magas és közép tartományban is tisztán szól, a hangereje pedig untig elég. Fél gőzzel hallgatva már kellemetlen a zene mellett beszélgetni. Szabadtéren is megállja a helyét.
-
haris
őstag
Ha nem gond a kb20ezer körüli ár, akkor a sony xb20-t.
Ha inkább spórolnál kicsit, akkor a tronsmart t6-t is jó választás. Nem annyival rosszabb amenyivel olcsóbb. Vagy inkább a Sony nem jobb annyival, amennyivel drágább.
De ezek mindketten jók.A sencor nekem nem szimpi. Nem hallottam még, leszólni nem akarom, de valahogy nem az esetem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest