- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejlesztő13
tag
válasz
Pandimakaay #2073 üzenetére
Szia! Ez nem hangszóró hiba, a laptopban lévő WiFi/Bluetooth modul tulajdonsága, pontosabban a hibája amivel sok esetben nem lehet mit kezdeni. Nekem Dell 3542 van 1705-ös modullal és amint elkezd szólni a Xiaomi hangszórón a zene, abban a pillanatban megbénul a net és semmi nem jelzi, de gyakorlatilag nem tud adatot küldeni és fogadni. Lehet, hogy van olyan beállítás amivel jól működik, bár én még nem találtam rá.
-
Fejlesztő13
tag
válasz
nederlanden #1179 üzenetére
A headphone az fejhallgató kimenet, nem csoda ha nem szól, jól mondja kisspall kolléga. Érdekes, szóval van belső akkuja. Pedig megnézve a kütyü leírását sehol nem említik az akkut, már amennyire leírásnak lehet hívni egy listát ami felsorol 1000 telefont.
-
Fejlesztő13
tag
válasz
nederlanden #1177 üzenetére
Érzékeny a tápra, próbáld ki másik USB tápforrással. Olcsó / gagyi USB adaptereket nem szeretik ezek a Bluetooth vevők, tapasztalat.
-
Fejlesztő13
tag
Amennyiben a nagyobbik Xiaomit választod és a lehető legjobb ajánlatra fáj a fogad akkor ajánlom figyelmedbe az AliExpress oldalát. Eme linken 8800 Forintért lehet hozzájutni és az értékeléseket olvasva kétség kívül eredeti dobozos termékről van szó de amíg nem érkezik meg nem állítom biztosra, nem tudok személyes tapasztalatot mondani. Az, hogy mennyi időt ír az akció végéig ne zavarjon, ennyi marad az ára. Egyébként Magyarországon is hozzá lehet jutni 14-17000 Ft körül.
-
Fejlesztő13
tag
Szia!
Ha külföld is szóba jöhet akkor vannak jó ajánlatok a feléért, sőt negyedéért is.BlitzWolf F1 8-9000
(újabb színes) Xiaomi Bluetooth Speaker 9-13000
(fekete/fehér kisebb) Xiaomi Bluetooth Speaker 5-6000Bármelyikkel jól jársz. A színes nagyobbik Xiaomit megrendeltem nemrég és amint megjön lesz róla cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest