- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
szepsuti
aktív tag
Azt tudni kell róla, hogy viszonylag nagy mértékű basszus kiemeléssel dolgozik a készülék. Ha szereted a hangsúlyosabb basszust, tetszeni fog neked.
Metált, rockot nem jellemzően hallgatok, de az elektronikus zenék elég jó minőségben szólnak róla. Magas és közép tartományban is tisztán szól, a hangereje pedig untig elég. Fél gőzzel hallgatva már kellemetlen a zene mellett beszélgetni. Szabadtéren is megállja a helyét.
-
szepsuti
aktív tag
válasz
csabicska #3388 üzenetére
Pulse 2 sehol sincs az onyxhoz képest. Hangerőben biztosan nem rúg labdába. Felesleges mindent leírni újra, korábban már párszor ki lett tárgyalva az onyx kérdéskör.
Itt sztem választ kapsz minden kérdésedre, én bátran ajánlom neked, csalódni nem fogsz.
-
szepsuti
aktív tag
válasz
Quaresma #3251 üzenetére
Szia!
A HK onyx studiok közötti frissítést idén az akksi kapacitás növelése jelentette.(2600 vs 3000 mAh) A régebbivel 5,5 és új verzióval 8 óra zenélést garantálnak akksiról. A felsoroltak közül egyiket sem hallottam még az onyx3-at kivéve. Az én igényeimet bőven kielégíti, szeretem a kicsit hangsúlyosabb mélyet a zenékben, de mikor csak úgy halkan hallgatnám, néha tud egy kicsit sok lenni belőle.
Zeppelin viszont nagyon durva lehet, a felsoroltak közül biztosan az a legjobb. Az aura meg az onyxok nagyon hasonlóak lehetnek a paraméterek alapján.
Szerk.: már páran megelőztek.
-
szepsuti
aktív tag
csak megerősíteni tudom carl18 fórumtárs szavait. Kijőtt már a 4-es verzió is belőle egy kicsit nagyobb akkuval. De teljesen megegyezik hangzásra a 3-assal. Hangzása pazar, szabad téren is, hangerőre sem lehet panasz. Egy balatoni hétvégét végigbuliztunk vele és annak érdekében, hogy éppen halljuk egymás szavát 60-70% hangerő fölé nem kellett tekerni. Szóval van benne kakaó. A dizájn is nagyon jól eltalált sztem, ékköve a nappalinak. Ha rákeresel, 50 ezer környékén hozzá tudsz jutni.
-
-
szepsuti
aktív tag
Szia! Nem hallgattam még vele. Bluetooth hangszórók közül a legdrágább amit hallgattam is, az a JBL extreme volt. Nekem annak a hangzása, annyira nem tetszett, kicsit tompák voltak a magasak, a mély hangok pedig nem annyira erőteljesek. Fül és fejhallgatókban is szeretem, ha kicsit több a mély, ez egyéni ízlés kérdése. Épp ezért nem vártam túl sokat az onyxtól sem, gondoltam kicsit jobb minségben fog puffogni a kínai csodáknál. De rá kellett, hogy cáfoljon, mert valódi zenehallgatási élményt kínál, szinte kompromisszumok nélkül.
bgufo: Nem tudtam, hogy ilyen slendrián az üzlet. Nekem még nem volt kapcsolatom velük, egy fórumtárs linkelte őket korábban. A mobildesign-nál a srác azt mondta,hogy a nagykerből számomra az utolsó fehér színűt kérte le tegnap és aznap 3db-ot adott már el belőle. Reggel rendeltem, 2-kor mehettem a cuccért.
-
szepsuti
aktív tag
Mai napon beruháztam egy HK Onyx Studio 3-ra. Hát valami eszméletlen milyen hangerőre és tiszta hangra képes. Telt mélyek, csilingelő magas. Lakópark révén full hangerőn még nem járattam, de fél hangerőn is AZTA!
Most 45-ért hozzá lehet jutni a fehér v fekete színhez. Gyanakvó voltam a kedvező ár miatt, de eredeti a cucc, bátran ajánlom. Örülök, hogy nem a sony xb30 mellett döntöttem, azt hallgattam MM-ben, ezt vakon vettem a sok jó ajánlás miatt, de abszolút megérte. A design és hangzás terén is jobb vétel az onyx. A hordozhatóság nálam nem annyira szempont, ahogy a nagy akksi sem. Akinek ezek fontosak, valóban a következő lépcső az xb30 vagy a dockin D fine, de azt szintén nem hallottam még.
Korábban linkelték, akinek bejön a piros vagy a kék szín, van 40-ért is.
-
szepsuti
aktív tag
válasz
spanyoll #2626 üzenetére
Skullcandy Barricade mini. Öcsém használja nagy megelégedéssel, jól szól, elég fasza mélyek is vannak benne, doboz hangot én nem véltem felfedezni. Ütésálló, cseppálló tényleg egy minőségi darab. Akksija 6 órát bír, meglepő milyen hangerőre képes a méretéhez képest.
20% kedvezmény van most rá, 12K-ért elhozható, ennyiért sztem bestbuy.
kuponkód: SPEAKER20Most készülök megvenni a legnagyobb tesóját, minden észérv az xb30 mellett szólna, nagyobb akksi, kicsit hangosabb is, de a design nekem nagyon bejön és a kicsinek a hangzása is. Gondolom a legnagyobb is hozza a szintet.
-
szepsuti
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth hangszóró vásárlás előtt állok. Van tapasztalatom egy párral már, de még keresem az igazit.
Az ismerettségi körben van egy skullcandy barricade mini, ennek nagyon tetszik a hangzása és a design is, de lehetne egy kicsit erősebb. Aztán rendeltem már korábban kínából is csodát bluedio bs2, nem volt rossz, de többre vágyom. Kedvelem a kicsit kiemeltebb basszust, ennek függvényében keresek valamit. A keret 30 nagyon max 40 ezer.A lehetséges jelöltek eddig: Sony XB3, Sony XB30, Skullcandy Barricade vagy XL , ezen konkrét típusok között vacilálok, de nem zárkózom el a sláger JBL termékektől sem, ha jobbak, mint ezek.
Hétvégén egy JBL Extreme-ről szólt a zene egy sátrazás alkalmával, annyira nem volt nagy szám az árához képest.
köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest