- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pBeni0026
csendes tag
sziasztok! van egy jbl go-m viszont szeretnék mellé venni egy komolyabb hangszórót. Külföldön vagyok Ausztriában, szoval a külföldi rendelés jöhetne szóba csak. Olyan 50-60 euroban gondolkozom max. Láttam hogy páran irtak a divoom onbeat 500 rol jókat, a külön subwoofer szimpatikus (néztem a második generácios hangszórókat is ebböl a fajtábol), viszontnem igazán tudom beszerezni német amazonrol (legföképp innen rendelnék). Páran elbizonytalanitottak hogy könnyen kitörik belöle az usb port vagy mi a szösz, viszont a hangzásáról nagyon jokat irtak. A kérdésem hogy van esetleg, olyan cucc ami hasonloan jol szolhat, és van benne külön subwoofer? vagy esetleg amiben nincs viszont elég jol tolja a mélyet, de nem a magas hátrányára? segitségeteket előre is megköstönöm. visszaolvastam jo pár kommentet itt de még mindig nem sikerült meggyöznöm magam :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged