- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
válasz
szpeti40 #16040 üzenetére
Örülök, hogy bejött, bár őszintén megmondom, nem találkoztam még olyannal, akinek ne tetszett volna még a hangzása.
Nem meríti, hisz kikapcsolt állapotban nem is tudná, ráadásul otthon a bölcsőjében érdemes használni. Bekapcsolva meg felesleges lenne hagyni. Amúgy wifin érdemes leginkább használni. Az asszisztenst a hátulján lévő kis gombbal tudod kikapcsolni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szpeti40 #16033 üzenetére
" .. remélem Spoti-val is jól fog szólni."
Itt a "jóság" szerintem eléggé relatív. Úgy értem, hogy ahhoz képest, hogy egy mono cucc, biztos jól fog. Lesznek magasak, mélyek, csak épp a zenének nem lesz tere.
Agyaltam már én is hasonló hangszórón, de mindig oda lyukadtam ki, hogy engem zavarna a mono hangzás. Kettő áráért pedig már lehet valami egészen mást vennék. -
szab120
tag
-
szab120
tag
-
válasz
szpeti40 #8953 üzenetére
Na közben ahogy időm engedte elmentem és megkérdeztem, csak úgy tudják megmondani, hogy mi lehet, hogyha felpostázom pestre vagy felviszem, olyat meg most nemtudok sajnos
Közben szétszedtem és a a hangszóróban a réz szinű kis kábelt ha mozgatom, akkor abba marad a sistergés.
Valakinek van esetleg ötlete hogyan lehetne esetleg megcsinálni? -
-
-
válasz
szpeti40 #8944 üzenetére
Okozhatja, de nem szentírás. Azzal semmiképp nem ártasz a hangszóróknak, ha szakszerűen átforrasztod őket. Ahogy tranceplanet is írja, ridegek a kötések, a driverek meg eléggé terhelve vannak, simán lehet hogy mikrorepedések vannak a forrasztásokon. A bal oldali borzasztó ronda. Ezért kérdeztem hogy BIZTOS hogy a jobb oldali a zörgő?
-
tranceplanet
addikt
válasz
szpeti40 #8944 üzenetére
A mestertől idézek: "Csíkszemű mongol ívhegesztők" készítik tömeggyártásban ezeket a nejlonhangszórókat. Gondolom sok dolog géppel készül, de pár dolgot pákával forrasztanak és a "dzsunkalakó" éjszakás műszakban kicsit megremegett a keze és nem lett tuti minőségű a forrasztás. Én megforrasztanám a helyedben, ha van pákád, esetleg vezetéket is cserélhetsz. A rezonancia is árthat ezeknek a kötéseknek. Nem mellesleg EU-n belül már alig tartalmaz PB anyagot a forrasztó paszta. Nem tudom Kínában milyen paszta kerül a pasztázó gépbe, de nálunk igen ridegek a forrasztások emiatt.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szpeti40 #8938 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy a hangszóró vezetékei csinálják ezt a rezonanciát, és hogy a csávó nem csinál mást, mint, hogy kicsit megmozgatja, ill. még több ónt tesz a csatlakozókra. Egész pontosan arra a nyáklapra - hátra (a hangszóró felőli oldalra) - amire az érintkezők vannak bekötve. De, majd jön Williamgrant - ő jobban ért nálam hozzá - és szükség esetén kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged