- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
joysefke #4696 üzenetére
5-10E között nem hiszem hogy kapol jót, főleg ilyen mediamarkba, auchanba nem tudom milyen a választék.
Kicsit 10 felett már ott a Tronsmart T6 vagy a Tronsmart mega. Sajnos Mediamarkba 9E a JBL Go, az meg nem éri meg azt a árat szerintem.
Írtad 5 éve halottál 30-50E forintos hangszórókat, 2013 fele jött ki a Charge 1 flip 1, szerintem a Charge 1 szintjét lehet tudja a Tronsmart T6 is.
Én ezt ajánlom, és jó árba is van szerintem
[link] -
carl18
addikt
válasz
joysefke #4692 üzenetére
Inkább csak a kivitelezést jelenti szerintem, a 2.0 két teljes tartományú hangszórót.
A 2.1 meg 1 mély nyomót, és 2 magas tartományokért felelős hangszórót kaphatott.Manapság mindegyik bluetooth hangszórók kap passzív membránt, ami nem egyenlő a rendes mélynyomóval.
Csupán a mély hangok felerősítéséhez használják, ott ahol méret miatt a Reflex nyilás nem használható.Hát szerintem mindegy a kivitelés lehet 5.1 is, élőben kell meghallanod a hangját és utána választani.
Esetleg Strereot akkor érhetsz el ha a hangszóróból két azonos tipust beszerzel és támogatja hogy többet össze köss belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest