- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- One mobilszolgáltatások
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
olajbogyo #3480 üzenetére
Üdv!
Bár nem nekem szólt a kérdés, de nekem is megjött a kütyü tegnap, így meg tudom válaszolni.
Amíg töltöd, pirosan világít a teteje, ha feltöltött, zöldre vált. Nálam tegnap déltől este 6-ig töltött, ami kb rendben is van, ha a matekot nézzük: 0,7A-es töltővel töltöttem, az akksi teljes kapacitása 5,2Ah, szóval 7,5 órán keresztül tölti tele egy ideális világban, mínusz a veszteség, szóval én nem lepődnék meg 8 vagy 9 órás töltési időn sem ezzel az adapterrel. Nem tudom, mennyi volt az akksiban gyárilag, nem kapcsoltam be, hagytam töltődni.A minőségéről később írok majd, mert olyan sokat még nem használtam, de eddig nálam 10/9. Megéri az árát, a JBL koppintásokat meg el kell felejteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest