- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Series 7 - új idők széle
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz <Adamsky> #9715 üzenetére
Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai.
Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.(#9714) B1T3
Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap.
Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve? Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.
Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is.[ Szerkesztve ]
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Hardcore café
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest