Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai.

Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.(#9714) B1T3
Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap.
Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve?
Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.
Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest