Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #9715 üzenetére

Én még nem igazán láttam senkit se utcán zenét hallgatni harman kardonnal. Inkább a fiatalok csinálják azt JBL hangszórókkal, vagy olcsó kinai. :D
    Igen azon én is csodálkoztam a GO+Play már jó pár éve piacon de nem kapott frissitést. Onyx Studio 6 viszont már van piacon, csak hát annak nagyon kicsi az akksija. + Ez a Retikül Dizájn se tetszik nekem sajnos.

(#9714) B1T3
    Azért még is csak jobb lesz mint a Xtreme 2, hát főként a fiatalokat akarják bevonzani. Főként a mélyhangokra szokták helyezni a hangsúlyt, ami nem mindenkinek elég. Nagyon kiváncsi leszek az Xtreme 3 hangjára, reméljük nem csak az lesz a változás hogy 5 hz-el mélyebbre tud menni.

Majd lehet csinálok egy táblázatot ahol értékelem az eddig használt hangszórókat, amiből lehet egy jó ki indulási alap. :)
    Meg akartunk mi ide pár hónapja/ Éve? :D Topik nyitott. Azt is meg lehetne irni és aki ide látogato kérdés nélkül is tudna egy jó alapot lefektetni. Magyar Hardcore bluetooth hangszóró csoport.

Bár A teszteket elnézve a maga árába még most is remekel a Dockin D Fine 100 euros kategóriába, A W-king D8 talán hangosabb, de teszt alapján nem éreztem olyan jónak a hangját.+ A Dockinnak jobbak a mélyei is.

[ Szerkesztve ]

Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák