- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bugizozi #9151 üzenetére
Volt Soundcore 2-m, és Tribit Xsound Go-m. A kettő közül - nekem - utóbbi tetszett jobban. A YT-s review-k alapján (főleg oluv tesztjére alapozva) az Earfün pedig az Xsound Go-ra tesz rá - ha nem is nagy lapáttal, de - egy picit.
Ez az 5.0-s bluetooth-os - sok helyen [Upgraded] Anker Soundcore 2 néven futó - új Soundcore 2, nekem picit szürke zóna. Nagyon kevés róla az infó. Valószínű nem rosszabb annál, mint ami nekem is volt, de hogy - zeneileg - jobb-e, nagy kérdés. Két újdonságot látok: 5.0-s bt, és a párba köthetőség. Én - ma már - az Earfün-re mennék ...(#9153) woldy
Biztos nem vinném hivatalos szervizbe, és újban sem (ugye van belőle egy 2-es is) gondolkoznék. Ennyi pénzért már bőven akad jobb vétel az amazon-on (és még marad(hat) pénz másra is). Ami gond lehet, az a méret ...
Soundcore Motion+ (most épp van 20€-s kedvezmény: 99€ - 20€ + száll.)
DOCKIN D FINE (itt is van -30%, ha jól látom)
... esetleg D FINE+ -
carl18
addikt
válasz
bugizozi #9151 üzenetére
Jó kérdés, Ankert nem hallottam nincs vele tapasztalatom. De állitólag annak is jó hangja van. A döntést rád bizom, szerintem egyikkel se jársz rosszul.
A leirás szerint a Earfun Go kicsit több a mély, a Soundcore 2 több a középtartomány. Mind 2 akku ideje jó, és Bluetooth 5.0.
Minden esetre szép az ankertől hogy 4.2 után frissitették 5.0 úgy hogy nem kell semmi felárat fizetni érte. Kár a Dockin nem lépte meg ezt.
Bár a D Fine 4.0-val is elég szépen szól, de azért na nem árt naprakésznek lenni.
D Fine és D Fine + között van lényeges különbség hangzásra?
Valakinek van ezzel tapasztalata ?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged