Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Közönséges Snapdragon 8 Gen 5-ös szettel készül a Qualcomm
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.
Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen processzort vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Witcher topik
- Nintendo Switch 2
- Poco F7 – bajnokesélyes
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook AIR Égkék 13,6 M4 CHIP! 16GB/256GB SSD. Magyar Bill! 2028 Április 28-ig Magyar garancia!
- Asztali PC , i5 12400F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő