- Fotók, videók mobillal
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Formula-1
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest