Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
NIncs mit, úgy leirtam ami idáig nekem lejött.
Csak úgy a youtubon is mindenki sponzoráció miatt bemutatja a Tronsmartot mint ha valami jó cucc lenne. Persze egy olcsó kinai hangszóró után valóban megváltást. 2017 nyarán vásároltam a Divoom onbeat 500-at. 2018 elején én is bedöltem a Tronsmart Marketingnek és megvettem a T6 modellt. Mikor élőbe meghallottam hatalmas csalodás volt, a Divoom sokkal de sokkal jobban szólt.
Én nem kapok egyik cégtől se sponzorációt, igy tényleg a személyes tapasztalataim osztom meg. A Divoom se tökéletes ,de az áráért szerintem nehéz jobbat találni.
Még azért van pár hangszóró amit kipróbálnák. Doss Sound XL hangjára kiváncsi vagyok.Igaz nem kell vele foglalkozni, de kezdem magam kinosan érezni. Most már ráirok egy adminra lassan zaklatásért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest