Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 1 VII Japán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Max1mus
üzenetére
Ez jó volt! :-)))
Viszont ez rád is vonatkozik ezek után. ;-)"...úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára..."
Ez pontosan így van!!
Ugyanezt szajkózom pár embernek akik panaszkodnak,hogy mit vett és mennyiért (egyébként szerintem hasznos dolgot).Ne sajnálják maguktól azt a kis pluszt.
Nekem havi 40e a cigi,mellette persze ugyanúgy megveszem ami nekem kell,persze bizonyos határon belül,de akinek még a cigi káros szenvedélye sincs engedjen meg magának olykor-olykor vmi kis apróságot."Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok..."

"A nagy eufória pont emiatt az előzetes dolgok miatt elmarad, de a használati értéke tovább megmarad."
Te piszok értelmes ember lehetsz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest