Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem a Dockin D fine idáig nagyon bejött. A hangja méretéhez képest valami elképesztő. Elég jól adja a basszusokat, az akkumulátor is nagyon sokáig birja. A hangerő is elképesztő, néha ha új emberek találkoznak általában nagyon meglepődnek mire képes ez a cucc. Én még fekete pénteken csaptam le rá, úgy elég jó vétel volt.
A JBL Xtreme szintjén van a Dockin tudtommal, és powerbank funkciót is képes elátni.Összeségében nagyon jó cucc, és ezért az árért a lehető legnagyobb teljesitményt kinálja ár-érték arányban. Mikor a haza árakat néztem, akkor azért meglep mennyire drágán kinálnak például egy JBL Charge 4-et. Nekem 114 Euro volt postával fekete pénteken, ami átszámitva 38500 ft.
Igazat megvallva ez se tökéletes, talán nagy hangerőnél képes a hangszórón a rács rezonálni. Ritka jelenség, nem fordul elő sürün, a másik hogy basszusba nem megy le olyan mélyre.
Amúgy a Dockint lehet használni jack kábellel is, ha haverodnak ez számit. Én úgy átlagba ár-érték arányt alapján vásárlok valamit.
Egyik régi haverom a tronsmart T6 plus vásárolta 25E magyar forintért, szerintem a Dockin fényében egyáltalán nem éri meg az árát. Még nem olyan rég irtam ide, volt lehetőségem összehasonlitani őket. Ég és föld a különbség, persze méretbe se egy kategória.
Szóval szerintem a T6 plus max 15E forintot ér az én szememben, elég sok konkurencia van jelenleg a piacon. Onbeat 500 is 12E forint, amiért elég jó vétel. És sokkal jobb hangja van mint bármelyik tronsmartnak. A T6 plus ugyan torzit, egyszerüen nem jó a hangképe...Számomra élvezhetetlen. Ha olcsón kell valami akkor már inkább divoom...
Divoom onbeat 500 12E-ért nagyon jó vétel, esetleg 20E alatt lehet venni europai raktárból Doss Sound XL-t amiről eddig még csak jókat hallottam.
Én jelenleg a Charge 2+-t és egy Dockin D Fine-t használok. Mind kettőnek remek a hangja. Tisza hangzást, szép basszus minden ami kell.
Sajnos tegnap is szét voltam esve, 39 fokos lázzal nyomom az ágyat bekaptam egy mellhártya gyulladást, igy nem mindig figyelek oda teljesen a helyes irásra. Meg már irtam angol billentyüzetem van, egy régi massziv darab. Dell a tipusa. Volt pár Genius billentyüm, de 2-3 éven belül mindegyik csődöt mondott. Ez már meg simán van 1 kg elég massziv darab. Úgy érzem az örökkévalóságnak tervezve, azért a pár ékezetért nem veszek 3000 ft-ért megint valamit ami 2 év múlva valszeg tönkremegy.(#8220) Williamgrant
Bocs csak már megszoktam hogy ilyen emberek vesznek körül, nem bántásból irtam amúgy. Végül is egy céllal vagyunk itt hogy jó hordozható hanszórót ajánlunk az embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Asustor NAS
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fehér 128 GB Újszerű
- Intel Core i5 13500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest