Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Nem lenne veszteni valód,mert 100%-ban visszakapnád a pénzed. ;-)
A dockin d-t olvastam itt vhol a prohardveren,nagyon jót írnak róla.Gondolkoztam magamnak azon is,de a rendelésig nem jutottam el.Jbl extreme-mel is nagyon szemezgettem,de azt meg már nem lehet kapni újonnan/használtan.A kettő kb. egy árban van (vmelyik topikban a dockin d-t jobbnak írják).
Ti esetleg tudtok vhol dockin d-t 42e Ft-nál olcsóbban?Mcs: Kibontás után én kapcsoltam be,goa-t indítottam rajta és szerintem szépen kiadott mindent.Igazad van,nincs viszonyítási alapom :-) esetleg a kis bt hangszóróimhoz viszonyítva (jbl go+samsung level box),de ugye nem egy kategória hangosságban.
Melyik gogen lett volna az +10e-ért?Abban is van rádió? Akinek ezt a gogen-t rendeltem az volt az egyik fő szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest