Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz LanyUs #4603 üzenetére

Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni :DDD
    Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
    Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is. :DDD

Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
    Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
    Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
    Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
    Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba. :F

A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól :) Nagy hangerőn sincs torzítás.
    + Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
    Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves :) 25 év X 25 JBL Extreme ? :D :DDD

Új hozzászólás Aktív témák