- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni
Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is.Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba.A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól
Nagy hangerőn sincs torzítás.
+ Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves25 év X 25 JBL Extreme ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest