- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
válasz
traktorgumi #3570 üzenetére
Win 7-et próbáltam összehozni a Xiaomi Mi Sport fülhallgatójával, de csak a párosítás sikerült, baszott hangot adni. Elvileg Intel Centrino Advanced-N 6205 minipci wifi+bluetooth kártya van a gépben. Kipróbáltam több drivert is, már amit sikerült telepiteni. Mikor kínlódtam ezzel, akkor azt olvastam, hogy win 8 felett már jobban működik a bluetooth hangszórás, de emiatt nem telepítettem másik vindózt, meg inkább nem is vettem külön bluetooth sticket, hogy még azzal se működjön.
Viszont ma ért ide a Geekbuyingtól a Tronsmart T6. Másodikán rendeltem. Egész jól szól, bár ennek is van alapzaja lejátszás közben. Egyedül, ami nem tetszik, hogy a henger alján lévő hangszórón nincs semmi védelem. Csak úgy ott van szabadon a membrán. A felső hangerőt szabályzó tekerő bizbasz jobban tetszett volna, ha nem körbeforog és megszólal, hogy legnagyobb hangerő, hanem megakad a leghalkabb és leghangosabb állásnál. Ja, persze ezt sem sikerült vindózzal megszólaltatni, csak vezetéken keresztül. Telefonnal, tablettel simán kapcsolódik és szól. Szinte teljesen feltöltött akkuval érkezett. Amúgy biztos jó, ha valaki ilyesmit szeretne, nem magamnak, hanem ajándékba vettem (:
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest