- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19393 üzenetére
Oluv elsősorban arra törekedett, hogy az eredetihez hasonló hangzást hozzon létre. Ez lett az Indoor. Nem a Studio, mert azt a Patreonos támogatói kérték, és annak meg az a lényege, hogy a lehető legkevésbé nyúljon bele a hangba. Ezáltal ott nincs dinamikus EQ és minimális a DSP trükközés is.
Én próbáltam az Outdoor módokat, de nekem (50 négyzetméteres helyiségben) csak arra jók, hogy elkápráztassam az ismerőseimet az ordenáré mélyekkel. Amikor az akku tesztet csináltam, akkor végig az Indoor+ ment, de a mélyeket sokszor ott is túlzónak találtam. Persze ez adott anyagtól is függ, de számomra is az Indoor az, ami a leginkább flat és a fülemnek kellemes.
Szerintem akinek az Outdoor módok bármelyike jön be ennél a hangszórónál, annak garantáltan tetszene a HK Go+Play 3 hangja is a dedikált subwooferrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged