- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Biztos tetszene mindenkinek a HK GO PLAY 3, de ez 1/3-ad annyiba kerül, azért vesszük ezt
Azért járunk ide a topikba, hogy ne kelljen megvenni a Médiában az első szembe jövő HK, vagy JBL speakert, és, aki veszi a fáradtságot, és utánaolvas kicsit, megérdemli, hogy fele, harmad áron találjon ugyanolyan jó hangszórót magának
Na a viccet félretéve nekem az outdoor nem sok plusz mélyet ad az indoor+ -hoz, ellenben a közép(beszéd , ének ) tartományt erősíti fel kicsit, ami Nekem az indoorban hiányzik kicsit, vagyis nagyon fátyolos. Nekem outdoorban valahogy "felélednek" a dalok, még ~50% hangerőn is. Viszont online rádiót hallgatni még az indoor is sok, nagyon búgnak benne Balázsék
Mondjuk ez a Motion Boomban is így volt, online rádióhoz EQ-t kellett váltani.Studio, indoor mód Nekem abszolút kuka.
A studio mód Nekem kb egy 10000Ft-os speaker érzését adja, valami szutyok Blitzwolf kaliberűt, nem tudom, ki a fene hallgatja azon az UboomX-et, meg egyáltalán akkor mindek vett UboomX-et ehhez
Az indoor kb 80%-ig halk, utána meg indokolatlanul hangos lesz, főleg a 80%-ig megszokott hangerő lépcsőkhöz képest.Én 3 éve Motion Boomon hallgatom ugyanezeket a számokat, Alan Ross EQ-val, előtte meg Motion +-on hallgattam ugyanezeket a számokat
, Nekem valahogy ez jött le eddig az elmúlt 2 napban, de kíváncsi vagyok, ki mit hall, hátha jönnek majd a többiek véleményei is, mert 1 vélemény nem vélemény, 2 vélemyény 1 vélemény, stb...
ggeleven
Hogy lehet kikapcsolni a fényeket? Nekem csak úgy sikerült, hogy feketére állítottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged