- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18968 üzenetére
Persze, hogy nem boombox szint, nem is azt írtam, szerintem ezt kiveséztük már. Az xtremet viszont simán hozza, de nem is ez lényeg, nagyon jól szól és végre ez a dizájn egy méltó hangzást is kapott, ordító a különbség a gyári és a tuningolt között, mindig elszörnyedek mikor tesztelgetem őket egymás mellett.
Ezekről a woofer méretekről meg csak szösszenet,
... van egy NGS Wiild Punk 3 -am woofer 2x380 mm, brutál ahogy szól, de most volt itt kipróbálásra egy Partibox 320 2x165 mm, hát hogy is mondjam... kicsontozta basszusban az NGS-t... de lehetne még egy raklap példát felsorolni... szóval nem csak a méret a lényeg
kár ezen rugózni és a mm-ből kiindulni/következtetni, nem minden esetben állja meg a helyét
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged