Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• francz'70

senior tag

válasz Aprósólyom #18808 üzenetére

"Semmilyen sztereo élmény nem cseréli le zenei képességet."
    Ugye hallottál már TWS-t? ..és nem noname vackokra gondolok. A szóban lévő kategorián belül nincs az a zenei képesség/különbség ami a sztereót überelné ;) Mondjuk a Boom kicsit más liga mint a Csájomi (bár ez 30w os jóval szebben szól mint a 16w os pusztulat) de megkockáztatom, hogy háttérzenei élvezeti faktorban a Boom-ot megeszi a két csájomi ;] ...a Soundcore legfeljebb basszusban tud odavágni, de a TWS-el szemben térben csak egy dörmögő dömötör :D
    (Nyilván ez szubjektív mivel a szóban forgó hangszórókat egymás mellett még nem halottam, de más TWS-t igen ;) )

• Wolfskin

őstag

válasz Aprósólyom #18808 üzenetére

Hát, őszintén bevallom lusta voltam kitölteni a címet meg a kártyaadatokat, meg bogarászni az apróbetűst, Inkább írtam róla 1,5 sort. A többi nem arról szólt.
    A mélyek meg hát... nekem az első hangfalam egy mission 760i volt, ami ha jól emlékszem 75Hz-ig megy le +3dB-el, ami nem sok, de a falra tolva. állványon nagyon kellemes zenehallgatást adott. Szóval ez ízlés dolga is. Elfogadom, hogy bt hangszórók elsősorban a mélyekről szólak, nekem ennek ellenére már a Dockin dfine csak úgy önmagában kellemetlenül puffog. Viszont auxon hajtva és EQ-val beállítva nagyon kellemesen zenél. Háttérzenére meg a kis xiaominak is elég a mélye, sehol nem tűnik vékonynak, cincogósnak, arányosan szól. Méretéhez képest persze.
    Viszont nem tudom, próbáltad-e már tws hajtani őket, ha sztereóban szól, az több, mint kétszeres a hangerő, meg bár a mélye se lesz több, és hát ha valódi hangszínpadról, meg térhatásról nem is beszélhetünk, de sokkal jobban a levegőből szól a hang, jobban megtörli a teret kisebb hangerőn is. Nekem tetszik így. Bár mondjuk én ilyen zenéken hallgattam, mint Cseh Tamás, meg Kaláka, meg Cesária Évora, szóval egy gitár, pár hangszer, ének, max bőgő, de az legfeljebb kissé brácsásan szól, lehet ezért beszélünk el egymás mellett. Itt nincsenek nagy basszusok. :N
    Meg mondjuk én zenei élményt nem is várok ezektől, nekem ez tényleg szigorúan háttérzenélésre van.

Akkor kompromisszumként, ha nem is fog jobban szólni 2 xiaomi, mint 1 BB, de jól szól, és más előnyei (pl hordozhatság) miatt akkor is jobb vételnek tartom a magam részéről.
    Ugyanakkor az Anker óriási erénye az app, amivel a rendszerhangok kilőhetők!

Új hozzászólás Aktív témák