- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #18810 üzenetére
A stereo lassan már 100 éves. Milyen kérdés ez?
Nem kell ahhoz TWS hangfal, hogy tudjam mit tud biztosítani a sztereo.
Nem tudom mit értettél zenei képesség alatt, de én nem a stereo-t, hanem a hangok reprodukciós képességére gondoltam. (Példa kevéért: 1 gitár 1 ének akusztiknak nincs stereo hatása)Igen, olybá tűnik, hogy nagyon nem találkozik a zene iránti szeretetünk, ha nektek megfelel, hogy egy mély hangszernél vagy effektnél nem szólalnak meg a mélyek úgy, ahogy kell, vagy simán egyáltalán nem szólalnak meg, ami egy Flip6 kategóriánál könnyen előfordul.
Pl. egy basszus gitár simán lemegy 50Hz alá. Hiába van sztereo rendszerem, ha bizonyos hangokat már nem tud lejátszani vagy nem megfelelő dinamikával és túl halk a többi hangszerhez képest. A jó dinamikatartomány a teljes frekvenciatartományon ad jó zenei élményt, nem a stereo. A stereo csak egy plusz feature.
Pl.: Egy koncert teremben sincs jelentős stereo hatás, mégis hatalmas élmény élőben hallgatni egy remek kórusművet zenekari kísérettel, ha jó az akusztikája a teremnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- Gamer számítógép Z3 Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest