- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Aprósólyom #18808 üzenetére
Hát, őszintén bevallom lusta voltam kitölteni a címet meg a kártyaadatokat, meg bogarászni az apróbetűst, Inkább írtam róla 1,5 sort. A többi nem arról szólt.
A mélyek meg hát... nekem az első hangfalam egy mission 760i volt, ami ha jól emlékszem 75Hz-ig megy le +3dB-el, ami nem sok, de a falra tolva. állványon nagyon kellemes zenehallgatást adott. Szóval ez ízlés dolga is. Elfogadom, hogy bt hangszórók elsősorban a mélyekről szólak, nekem ennek ellenére már a Dockin dfine csak úgy önmagában kellemetlenül puffog. Viszont auxon hajtva és EQ-val beállítva nagyon kellemesen zenél. Háttérzenére meg a kis xiaominak is elég a mélye, sehol nem tűnik vékonynak, cincogósnak, arányosan szól. Méretéhez képest persze.
Viszont nem tudom, próbáltad-e már tws hajtani őket, ha sztereóban szól, az több, mint kétszeres a hangerő, meg bár a mélye se lesz több, és hát ha valódi hangszínpadról, meg térhatásról nem is beszélhetünk, de sokkal jobban a levegőből szól a hang, jobban megtörli a teret kisebb hangerőn is. Nekem tetszik így. Bár mondjuk én ilyen zenéken hallgattam, mint Cseh Tamás, meg Kaláka, meg Cesária Évora, szóval egy gitár, pár hangszer, ének, max bőgő, de az legfeljebb kissé brácsásan szól, lehet ezért beszélünk el egymás mellett. Itt nincsenek nagy basszusok.
Meg mondjuk én zenei élményt nem is várok ezektől, nekem ez tényleg szigorúan háttérzenélésre van.Akkor kompromisszumként, ha nem is fog jobban szólni 2 xiaomi, mint 1 BB, de jól szól, és más előnyei (pl hordozhatság) miatt akkor is jobb vételnek tartom a magam részéről.
Ugyanakkor az Anker óriási erénye az app, amivel a rendszerhangok kilőhetők!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nintendo Switch 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest