Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
Luck Dragon #18793 üzenetére
Szia!
Szépen szól és igényes. Apósnak vettem ajándékba.
-
Wolfskin
őstag
válasz
Én vettem 2-t, tws-ban (is) hallgatom, szerintem azért az árért (15k) nagyon megéri. És jól is néz ki (Red Dot 2024).
Több tesztet megnéztem, a Flip 6 hangszórókészlet(-éhez megszólalásig, sőt megszólalás után is) hasonló driverek vannak benne. A hangja általában alul marad egy kevéssel, de bizonyos számokon akár jobb is (természetesebb, de kevésbé mély).
Szerintem megéri. -
SSlyTR
senior tag
válasz
En a tronsmart t7-et tudom ajanlani, eleg korrektul szol. Igaz hozzateszem en hasznaltan vettem 5ezerert es lehet amiatt tartom annyira jonak. Nem szol olyan tisztan mint egy uboomL, de nem is kerul annyiba.
Elonye, hogy allo, igy asztalon nem kell neki sok hely.
Ha eu-s raktarbol rendeled megvan 10ezer kornyeken.
T6 plus UE lehet meg alternativa. Illetve a sima earfun uboom, ami szinten allo, es 360fokos. Most nem tudom honnan erdemes venni, de egy idoben 15ezer korul volt az is.
Vagy ha feljebb mesz, akkor uboomL, amire nemreg volt akcio/kupon es 19-20ezerbe. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Még a Hifuture Alpha vagy a hifuture Ripple is 2 utas (1db mélyközép + 1db magas). Az Alpha-t nem tudom hogy szól. Ripple van, az szépen szól. Egy baja van, hogy felvitték az árát, én még 12K-ért vettem, most meg 18K körül árulják.
Viszont én sajna a Xiaomi Outdoor-t nem hallottam élőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest