Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Az Xtreme 4 az igazi kérdés. A Boom 2 szerintem nem megy olyan mélyre, mint előbbi. Egyébként az a baj, hogy a méret csökkenésével nagyon komolyan kell azon dolgozni, hogy megmaradjon az a dinamika / mély, ami mondjuk egy Uboom X-nél alap.
Kisebb hangszóró és kevesebb hely. Utóbbi is igen fontos. Hiába teszed bele ugyanazokat a driver-eket egy kisebb házba, azok már nem fognak úgy szólni.
Érdemes Alan (végre adott életjelet) Brain X tesztjét beharangozó videóját megnézni. Épp az utóbbiról (is) beszél benne.#18761 Pixx96
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy az egy ovál minden esetben jobb, mint a két kör alakú. Utóbbi felülete simán lehet, hogy több.
Engem inkább az zavar kicsit, hogy a magasak mindig a mélyek mellé teszik. Most, hogy ezen – végre – nincs fogantyú, akár lehetett volna az egész picit magasabb azáltal, hogy a mélyek és a magasak egymás alá kerülnek. Ezáltal vagy egy keskenyebb hangszórót, vagy egy (picit) szélesebb / jobb sztereó szeparációt (távolabb kerülhettek volna a mélyek egymástól) eredményezve." ... ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert... "
Miből gondolod, hogy ez a Tribit-nél így lesz? Az Xtreme 4-né sincs így tudtommal. -
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18
üzenetére
ahh de mér kell ezeket kerek mélyeket erőltetni.xtreme 3 után is azt vártam volna megkapja a Xtreme 4 ovális mélyet mint a boombox 3 csak kisebbet.... szvsz túl nagy az űr charge 5 és bb3 között Xtreme nem ad annyival többet mint amennyivel drágább és nagyobb... főleg hogy ebben méretben nem várnám azt hogy hálózatról tudja csak a max powert...
ilyen kis méretben főleg sokkal jobb az ovális mély nagyobb felületet tudnak lefedni és sokkal jobb melye lenne meg mélyebbre is mennen a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Assetto Corsa Rally
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe új akku gar
- View 71 Tempered Glass Snow Edition + 3 db Corsair LL120 RGB 120mm + vezérlő + hub
- Xbox Series X 1TB + 1 játék - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok! -
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ilyen kis méretben főleg sokkal jobb az ovális mély nagyobb felületet tudnak lefedni és sokkal jobb melye lenne meg mélyebbre is mennen a cucc.