- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Ups Magyarország. Oda be írod a számod és írja magyarul hol tart stb.
2 nap alatt eljött Lengyelországból magyarba, itt egyelőre meg akadt Vecsésen.Pedig úgy voltam Péntek este ezt hallgatom de úgy látszik nem. Jövő héten tuti meg jön.
Csak az kB 7 hét várakozás, így nem túl nagy hála az első napos Early Bird miatt.
Oluv még azért sírt nincs elég vásárló, hiába veszed ha készlet se volt.
Jó áron vettem de azért meg volt a ára majd 2 hónap várakozás.aztán ha minden úgy megy jövő héten kijon, bekapcsol és nem egy üres doboz lesz fél téglával a belsejébe.
Olvastam ups idehaza amazon dobozokat ki bontja szóval én lehet futár mellet ki bontom bele nyúlt-e valaki.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Hagyd a swiship-et! Látsz UPS nyomkövetési számot? Ha, igen, arra kattints rá. Át kell, hogy kerülj a UPS oldalára. Onnantól kezdve azt figyeld. Utóbbit nem győzöm hangsúlyozni. Esetemben most már tuti visszafelé "utazna" a hangszóróm, ha nem figyelem. Ugyanis onnantól, hogy a swiship írt, megszakadt a kommunikáció. A UPS - magától - semmiről sem tájékoztat.
" ... maszik a hangszoro a nagyobb basszustol." – WTF?!
Egy 6 kg-os hangszóró "mászik"?#1810 SSlyTR
Az jó (hír). Helyzet? "Összebarátoztatok" már, vagy még mindig a Boom 2-t érzed jobbnak? Utóbbi esetben le tudnád írni, hogy miben? Több / másabb a mély, jobbak a magasak, jobb a térérzet, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 6th 14" 4K+ IPS érintői7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest