- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 10S mikrofon problèma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Ups Magyarország. Oda be írod a számod és írja magyarul hol tart stb.
2 nap alatt eljött Lengyelországból magyarba, itt egyelőre meg akadt Vecsésen.Pedig úgy voltam Péntek este ezt hallgatom de úgy látszik nem. Jövő héten tuti meg jön.
Csak az kB 7 hét várakozás, így nem túl nagy hála az első napos Early Bird miatt.
Oluv még azért sírt nincs elég vásárló, hiába veszed ha készlet se volt.
Jó áron vettem de azért meg volt a ára majd 2 hónap várakozás.aztán ha minden úgy megy jövő héten kijon, bekapcsol és nem egy üres doboz lesz fél téglával a belsejébe.
Olvastam ups idehaza amazon dobozokat ki bontja szóval én lehet futár mellet ki bontom bele nyúlt-e valaki.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18103 üzenetére
Hagyd a swiship-et! Látsz UPS nyomkövetési számot? Ha, igen, arra kattints rá. Át kell, hogy kerülj a UPS oldalára. Onnantól kezdve azt figyeld. Utóbbit nem győzöm hangsúlyozni. Esetemben most már tuti visszafelé "utazna" a hangszóróm, ha nem figyelem. Ugyanis onnantól, hogy a swiship írt, megszakadt a kommunikáció. A UPS - magától - semmiről sem tájékoztat.
" ... maszik a hangszoro a nagyobb basszustol." – WTF?!
Egy 6 kg-os hangszóró "mászik"?#1810 SSlyTR
Az jó (hír). Helyzet? "Összebarátoztatok" már, vagy még mindig a Boom 2-t érzed jobbnak? Utóbbi esetben le tudnád írni, hogy miben? Több / másabb a mély, jobbak a magasak, jobb a térérzet, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" QHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged