- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Leegyszerűsítem: volt egy szerződés, amit előre kötöttek, mindkét fél ismerte, és ennek megfelelően jár el.
Hogy jó volt-e a szerződés, mi számít hibás teljesítésnek, vannak-e benne garanciák, többet érdemelt-e, stb. innen már csak filozófálgatás, ezeket a kérdéseket előre kell tisztázni.
Többet akkor lehetne hozzátenni, ha ismernénk a szerződést.Szívesen folytatom a témát, de tudtok erre másik topicot, mert nagyon offolunk?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #17830 üzenetére
Szerintem is ott kezdődik a gond, hogy Oluvnak a nyár egy része is arra ment el az Uboom X-t hangolja/tesztelje. Szóval érthető neki ebbe már sok munka van és nem megfelelően részesedik a jutalomból.
Azért egy random youtuber aki "tartalmat gyárt" kap egy ingyen terméket amit tesztel. A gyártó kéri mondjon róla szépet, cserébe nem csak 1 terméket kap hanem pénz jutalmat is stb.Ha minden jól megy jövőhéten megjön nekem is a Uboom X.
Szóval jó termék ez, csak még nem népszerű és sok ember aki eddig tesztelte nem tudja hogy is álljon hozzá.
Alan is arra ment neki legyen elsőnek Uboom X teszt még ha a firmware nem is végleges.Oluv feleségét leszámítva nem igazán látok youtubon olyan videót ami jó mikrofonal lett felvével.
(Én is azt mondom a JBL Go és társai nem igazán éri meg a árukat)
Ha már belépő szint kell ott a Maxsound Plus és a fél kg-os kategória ahol jó akku idő basszus és hangzás is jár az árért.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- TRUST GXT 498 Forta vezetékes fejhallgató mikrofonnal, PC, PS4, PS5, 3,5mm jack, fehér
- PLAYSTATION 5 (PS5) DUALSENSE V2 MIDNIGHT BLACK (FEKETE) VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER
- P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest