- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
Egy apró kellemetlenség azért van vele, kicsit késik bt-n keresztül minden.
Úgy értem, hogy ha hangerőt változtatok vagy számot léptetek akkor úgy egy jó másfél mp-et simán gondolkodik rajta. A jam classichoz tudom csak hasonlítani, az azonnal reagál mindenre.Kábellel összedugva ez eltűnik úgyhogy a bt a ludas benne. Nem nagy dolog csak észrevehető könnyen.
A saját hangerőszabályzója nagyon finom lépésközökkel (szinte analóg módon) állítható szóval sokat kell nyomni ha valaki azon akarja állítgatni. Illetve lehet természetesen az app-ból is amit le kell tölteni hozzá.
Én egy nexus 5-öt használtam vele, sajnos a gyári hangerőszabályzó a droidon meg pont ellenkezőleg, hatalmasakat ugrik így ezzel a kis bt késéssel + a nagy hangerő ugrással azért rendesen meglepett amikor felnyomtam először, hogy miért ilyen halk xD
Azt nem tudom, hogy prémium márkák mennyire szólnak szebben vagy teljesebben.
Az én ízlésemnek egy kicsit túl sok a basszus (vagy kevés a többi)
De ezen lehet korrigálni a lejátszókban.
Az ára az fura.. Ugye gyártó oldalon meg amazonon ez a 130 fontos ár.. külföldi teszteket olvasva meg sok helyen előjön, hogy igen ennyi az ára viszont csomó tescohoz hasonló üzletben féláron fut.
12-ért szerintem nem rossz, én be mertem kockáztatni az biztos, hogy a jam classic-ot meghallgatva utána nagyon furcsa volt
szerk:
és ezúton szeretném megköszönni apholyon sporttársnak amiért felhívta rá múltkor a figyelmet, tuti nem néztem volna körbe most se a tescoban ha nem árulta volna el múltkor
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- További aktív témák...
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest