- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Rég rendeltem, szóval már nem emlékszem pontosan, de tuti nem a postás hozta ki. Vagyis valamelyik csomagszállító intézte elejétől a végéig.
#14090 Haruno
"A basszus miatt gondolod kevésnek?" - persze, Te írtad, hogy erőteljes legyen a basszus. Na most valaki a hangerőre esküszik (azzal ugyanis általában megjönnek a mélyek is) van aki (pl. én) arra vágyik, hogy akár kis(ebb) hangerőn is telt legyen a hang. Az egész nagyon szubjektív, de ahogy látom / tapasztalom, az ilyen csoportos edzések esetén kelleni szokott a b@szó mély + a hangerő sem árt. A Boom a belépő ide szerintem, de lehet a Boom Plus lenne a tuti, csak az már árban jóval fentebb van."Moderált hangerővel hallgatnám ... " - ööö, egyedül edzenél? Akkor miért nem füles?
Ott sokkal könnyebben és olcsóbban megoldható ugyanaz - vagy még ütősebb - hangzás.
-
silver10
aktív tag
Javaslom, hívd fel őket, mert akkor valami nem ketek, bár tapasztalatom szerint abszolut nincsenek képben. Nekem is mutatta az AfterShip app, hogy akkoriban 03:30-kor már Vecsésen van. Telefonáltam aznap 10 órakor, válasz: ők nem látják a rendszerben, hogy bármikor is beérkezett volna. Egy óra multán csöngetett a UPS futár, hogy meghozta a csomagom. Mondom neki, nemrég kérdeztem, (hogy nehogy elkolbászoljak ha jön a cuccom) a logisztikai központot. Mire ő: nem tudnak azok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Házimozi belépő szinten
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest