- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Rég rendeltem, szóval már nem emlékszem pontosan, de tuti nem a postás hozta ki. Vagyis valamelyik csomagszállító intézte elejétől a végéig.
#14090 Haruno
"A basszus miatt gondolod kevésnek?" - persze, Te írtad, hogy erőteljes legyen a basszus. Na most valaki a hangerőre esküszik (azzal ugyanis általában megjönnek a mélyek is) van aki (pl. én) arra vágyik, hogy akár kis(ebb) hangerőn is telt legyen a hang. Az egész nagyon szubjektív, de ahogy látom / tapasztalom, az ilyen csoportos edzések esetén kelleni szokott a b@szó mély + a hangerő sem árt. A Boom a belépő ide szerintem, de lehet a Boom Plus lenne a tuti, csak az már árban jóval fentebb van."Moderált hangerővel hallgatnám ... " - ööö, egyedül edzenél? Akkor miért nem füles?
Ott sokkal könnyebben és olcsóbban megoldható ugyanaz - vagy még ütősebb - hangzás.
-
silver10
aktív tag
Javaslom, hívd fel őket, mert akkor valami nem ketek, bár tapasztalatom szerint abszolut nincsenek képben. Nekem is mutatta az AfterShip app, hogy akkoriban 03:30-kor már Vecsésen van. Telefonáltam aznap 10 órakor, válasz: ők nem látják a rendszerben, hogy bármikor is beérkezett volna. Egy óra multán csöngetett a UPS futár, hogy meghozta a csomagom. Mondom neki, nemrég kérdeztem, (hogy nehogy elkolbászoljak ha jön a cuccom) a logisztikai központot. Mire ő: nem tudnak azok semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- LG LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged