- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem a Motion Boom a te hangszóród. Ugyan én csak review-k alapján állítom, de az amit Gixxer88 írt, egy az egyben ráerősít a tapasztalataimra.
Viszont ha szánsz még rá pénzt, akkor nem csak még dögösebb basszust kapsz, hanem szvsz. jobb üzemidőt is a Tribit Stormbox Blast-al. Az hangzásban ott van a HK Go+Play mellett. Sajna a design olyan, amilyen, de hátha téged annyira nem zavar.
A külsején kívül egyébként az egyik igen komoly gond vele, hogy nem lehet kapni. A gyártói oldalon: Due to high demands, this item is out of stock temporarily. Please subscribe to stay informed.
... az amazon.de-n pedig 1db-ot látok. -
carl18
addikt
A Go+Play remek cucc, de a 120E forint nagyon sok érte.
Én bánom mikor lehetőségem lett volna 40E venni egyet nem tettem, bár a HK-nak is van baja. Az Akku könnyen megpusztul benne, szóval ilyen téren nem egy tartos darab. Meg hát nincs is statisztika mennyit bír egy töltéssel mondjuk.A Hangja szép, de az akkumulátor kérdőjeles. Nálam ez a egy gond volt vele, mert nem tudtam mire számíthatók akku időbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged