- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
silver10 #14026 üzenetére
" ... a topa hangzásával." - na, azért ne essünk túlzásokba. Én ilyet nem írtam.
Nem is oly rég pedig ajánlottam is a hangszórót. Ettől függetlenül változatlanul állítom, hogy nem való mindenkinek, és legfőképp nem való akármilyen felhasználásra.
Egyébként a két ismert hibája közül az egyiket - a 6kHz-es "tüskét" - a gyártó sikeresen korrigálta. Az esetlegesen megszoruló passzív membránokat viszont nem lehet OTA-val javítani ...#14027 zsiz
Most kb. semmit sem éri meg venni, mert minden rohadt drága, de ha ettől elvonatkoztatunk és a termékek tudását, ár/érték viszonyát nézzük, akkor a -25 Eurós kuponnal a Boom egy jó választás lehet, ha jobbára arra szeretnéd használni, amit Gixxer88 ír.#14030 Cyborg
Igazad lehet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged