- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #14016 üzenetére
Hát azért volt több oka is, egy felől a Motion Boom iszonyú ronda volt.
Fej-fej mellet hallgatva azért a Dockinnak volt előnye a a Tweeter miatt is. Egy ének vokál sokkal szebben jött ki a Dockinból, a M Boom meg EQ mellet se tudta a Tweeter hiányát orvosolni.
Ellie Goulding ének hangja sokkal jobb volt a Dockinon, bárhogy EQ-ztam az ankert nem ment a Dockin szintjére.
Az akkumulátor idő és egy érv marad a Dockin mellet, én nálam a Dockin fél hangerőn szokott menni, az már sokszor elég tud lenni.
Az Anker ugyan ezen hangerőn nem ígazán bírt 10 órát, Az egyéni EQ miatt meg a membrán is úgy járt oldalán mint.. Egy biztos szívta az akkut rendesen.
Itt a Motion Boom videóm januárból, 1 videóba vágtam is feltöltöttem.
Bár tény és való annyiért amennyiért vettem 27E forint valóban remek kis hangszórót kapott az ember.Anker Motion Boom (Complitation)
De azért volna pár dolog amibe a Motion Boom fejlődhetne, lehetne mondjuk kicsit szebb. A Másik kaphatna 2 Tweetert és a Wooferek is lehetnének kicsit nagyobbak (70MM Mondjuk) és akkor nem menne a hordozhatóság rovására.
Talán a D Fine és Motion Boom fúziója adná nekem a legideálisabb hangzást.Bár már lehet gondolkozok érdemes volna-e a Dockint cserélni egy Motion Boom Plusra. 2X90MM Woofernek miatt van jelentős elönye, hát majd meglátjuk.
-
válasz
<Adamsky> #14016 üzenetére
Nem akarok mások helyett nyilatkozni, de engem pont az zavar, hogy a Motion Boom túl mélyre megy, ezáltal túl sok teljesítményt visz el a mély basszus a szerény 30W-ból.
Nekem közben jött egy ötletem, hogy valami EQ appal megkerülöm a gondot, és elveszem a MB-tól a 60Hz alatti részt, hátha némi lélegzethez jut és kis 80-90Hz-es emelés hatására megjön a basszus ereje is.
A JBL-ek is úgy adnak viszonylag bulisabb hangot, hogy a mérethez képest még éppen vállalható nem túl mély basszusra ráerősítenek, majd az alsóbb mélyeket meredeken vágják (gondolom DSP-vel), hogy maradjon teljesítméyn a többinek.
A MB meg túl mélyre megy a hangszóró teljesítményéhez képest.
Így vagy vissza kell venni a mélyből nagyobb hangerőn, vagy torzít, ha a DSP valamiért nem veszi eléggé vissza.Ha valami sok sávos EQ-val ki tudom ezt javítani, akkor marad a MB, és akkor még választhatok is, hogy halkan akarok nagyon mélyet, vagy hangosabban bulisabbat.
A Poweramp EQ-t javasolták az Androidos topikban, most azzal kísérletezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest