Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- uleFone Power
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
francz'70
üzenetére
Nem is tudom mindezekre mit mondjak, de itt már látványos a magadat felmentő és a hibákat másra hárító hosszas értekezésed...
Mint írtam, nem célom senkivel vitatkozni és mást megvédeni, tényekről, tapasztalatokról kell szólni, csak bizonyos dolgok azért mégis csak kézzelfoghatóak pro/kontra!
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)
S akkor a tények:
Azért arra emléxem mennyire ajnároztad azt a T.Grooveot, hogy már minden ismerősöd csak azt hajlandó hallgatni, így tulkép. a több fül többet hall alapon gondoltam anno, egy próbát megérhet, hogy nem 1 véleményre hagyatkozom vele (itt tévedtem), ha tényleg annyira jó.
Az meg teljesen irreleváns, hogy ki mit hallgat rajta, mert ha ma popot hallgat az ember, lehet hogy holnap már népzenét. Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Azzal senki sem vádolt téged, hogy te volnál a hibás, mert ingyen kipróbálhatunk vmit. Inkább az ajnározás és másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!Nos aki ezt megérti, annak nem kell többet magyarázni azt hiszem.
Részemről ezt zártam volna a továbbiakra nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)