Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Kapanyél
üzenetére
"- PowerAmp-et használok, amivel minden hangszóróból ki lehet hozni a legjobbat"
+1 ...még egy Tronsmartból is
Nálam a T6 Plus Upgraded Editionnál is csodát művelt, az egyik haverom (sima T6 Plus tulaj) is csak néz, hogy ez meg, hogy...Más: apropó Tronsmart, tudom, hogy itt eretnekségnek számít a megemlítése,
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet 
Gondoltam, hogy jobb lesz az élmény, no de, hogy ennyivel....
Annyi hátránya van "csak" ennek a TWS funkciónak, hogy mivel a telóhoz "csak" az egyik hangszóró csatlakozik, ezért "csak" annak látom az akksi fogyasztását , a másikét nem..
Mondjuk ha egyformán vannak feltöltve akkor azért ki lehet matekozni -
válasz
Kapanyél
üzenetére
Azt hiszem te nagyon jól megfogtad a Vifa lényegét. Jó minőségű zene (ami nem egyenlő a kedvenc bandám legvadítób számával), jó minőségű lejátszóval kihozza az előnyeit. De az előnyeit az érzi és értékeli, aki odafigyel a zenében levő részletekre is. Ez nem partyhangszóró ami hangulatot csinál. Hallot már valaki olyat egy bulin, hogy valaki felkiált "aztakurva de szuper ez a hangszóró, ebben a számban még sose hallottam, hogy a bal hátsó vokalista triangulumozik is". Ja, mondjuk ehhez olyan hangszeres zene is szükséges, amiben vannak részletek. Mert ahol a dj egyedül tekergeti a potmétereket [link] ott buli van, de részletek nincsenek. Aminek pont ellentéte pl egy nagyszinpados koncert [link] ahol minimum heten zenélnek, és még a vokalisták kezében is ütőshangszerek vannak. Na az a zene tele van részletekkel. És akiket ezek a részletek nem érdekelnek, akinek mindegy, hogy milyen hangzása van egy akkusztikus gitárnak, annak a Vifa sose lesz jó hangszóró.
iRiver
+1 a Denonra
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MACBOOK PRO M1 2020
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 5.10 GHz, NVIDIA Quadro RTX 3000 6GB, 1Tb, 32 GB
- MSI MAG401QR 40" 3440 x 1440 155 Hz 1 ms Ultrawide IPS Gaming Monitor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de ez az UE nekem annyira bejött (így behangolva) hogy kíváncsi voltam mit művelhet sztereóban (TWS), ezért vettem még eggyet