- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Közelebb van a Galaxy TriFold startja, mint gondoltuk
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1246 üzenetére
Bocsi, lehet, hogy nagyon fáradt vagyok már és azért fogalmazok ill. értelmezek rosszul.
Szóval a pénz alapvetően nem vet fel, de "rosszat" sem szeretnék. (Inkább koplalok a jobbra.)
Úgyhogy azt keresem, ami az adottak közül a legjobb ár / érték aránnyal bír, hogy később se bánjam meg, hogy azt választottam, amit.Egyébként nincs már Charge3 40 -ért, így az már ugrott, ha jó, ha nem jó, már mindegy.
Így most akkor van a Charge2+ 32 -ért, lesz majd pénteken a Flip3 26 -ért és egyelőre van még az Általad ajánlott Sony 34 -ért. (Meg esetleg a Jam Heavy Metal, azt hiszem az 18 vagy 16 lesz majd pénteken, bár arról jót is és rosszabbat is olvastam már, így nem tudom mit gondoljak róla.)
Az, hogy boltból legyen és a garancia az jól láttad tényleg nagyon fontos, mert nem szeretnék még egyszer pórul járni.
(Így is nagyon sokban van már ez a hangszóró dolog nekem, hiszen elköltöttem már 12k -t és mégsincs működő hangszóróm.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- Apple MacBook A1278 (late 2009) notebook olcsón !
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest