- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
retesz147 #11971 üzenetére
"Tiltva volt a funkció." - és működik? Úgy értem, hogy most szépen állítódik a hangerő a telefonodon (látod a csúszkát), ha a hangszórón változtatod azt?
" ... szerinted ez okozhat ilyen problémát?" - ilyet nem. Erre csak én voltam kíváncsi. Mármint, hogy mi a helyzet a JBL hangszóróival ...
EQ-val próbáltad kompenzálni? A Mix2S-ben nincs rendszer szintű EQ? Esetleg PowerAMP?
#11972 makoss
" ... az internetet meg hagyjuk is ... " - de, mondom, tudniuk sem kell róla. Ha van net, beállítod, és kész.
" ... ami én egyszer beállítok, gombnyomás és megy a Kossuth rádió, mert az van beállítva ... " - így van. De, van ugye szinte mindegyiken memória, és mondjuk az 1-re beteszed a Kossuth-ot, 2-re Petofi, 3-ra Retró, stb. Nem bonyolult. Nálam is "buta telefont" használnak az ősök nekik tök elég.
" ... 2 és fél hónapot vártam a kínai tabomra ... " - ez azért nagyon nem gyakori. Besz*ptad, ennyi. Kínából - ahogy állnak a dolgok - én se hiszem, hogy fogok már rendelni. Viszont ott van az amazon-on, amin azért akad bőven olyan jóság, amit itthon egyszerűen nem tudsz beszerezni (pl. az Anker v. a Tribit termékei)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest