Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Sikerült összerakni úgy, ahogy volt. A szigetelés mindössze annyi, hogy a házat (és hangszórókat) tartó nagyobb csavarokon van egy O-gyűrű alátét, és két nagy O gyűrű a ház két végén. Ezeket visszaraktam a helyére, más nincs. A ház két felét igazán semmi nem szigeteli, de a réseken olyan sebességgel nem is tudna szivárogni a légnyomás, hogy az érdemben befolyásolja a mélyeket.
És igen, a torzítás megszűnt, teljes egészében, max hangerőn is tisztén szól.
Még nem töltöttem fel az aksit, nem akartam felügyelet nélkül az első pár töltést, de egyelőre veszi a töltést, ki -be kapcsol, szól hibátlanul. Mivel forrfület forrasztottam forrfülre, ezért nagy felületen nagyon stabilan tart.
Kb 1,5-2 óra alatt meg is volt a művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest