- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Lami66 #11175 üzenetére
Na, akkucsere Envaya Mini DSB-100 megoldva, Ma szétkaptam az egyiket és kapott egy 3500-as Samsung aksit.
A szétszedés simán ment, bár azt a szalagkábelt marha nehéz kihúzni a legelején. (Utólag jutott eszembe, talán ragasztószalaggal ki lehetett volna húzni könnyebben...
)
A gyári aksiról le kell fejteni a zsugorfóliát, és a ponthegesztett forrfüleket szépen le lehet feszegetni egy késsel is akár. Egyben lejön az egész elektronika. Onnan már gyerekjáték ráforrasztani a forrfület az új aksi forrfülére.Az összerakásnál a legmacerásabb azt a kék vásznat visszatenni, teleraktam kétoldalú ragasztóval ahol lehetett, így tudtam csak visszadugni a csőbe. A két O-gyűrű is visszament, de szerintem ez amúgy sem egy vízhatlan kütyü... Szétszedés után meg pláne. De van egy új aksi benne!!!
Na, az Envaya 250-re leszek kíváncsi, ott a 2 aksit egymással is össze kell forrasztani sorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest