- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
válasz
seredy #10931 üzenetére
Jól döntöttél! Én nemrég vettem 2 db-ot, hogy össze tudjam párosítani őket! Extreme 1 után kevés volt a basszus, de annyira hozzászoktam, hogy már az a túlzott buffogas zavar. Sőt! Előfordul, hogy néha már ezen is sokallom. Az Extreme 1 esen egy párbeszédet/hírt nem lehet normálisan meghallgatni, annyira túl van rajta lőve a basszus, szóval ennyiért... Kettő akkorát szól, hogy sípol a fülem utána. Kertbe nem is tudom meghajtani, mert 3 szomszéd is azt hallgatná
Most vedd még hozzá, hogy pályafutásom elején 25e volt egy mojo buzz -
carl18
addikt
válasz
seredy #10931 üzenetére
Igen, az az outdoor EQ módot én se használom rajta.
Amúgy jó hangszóró a W-King D8 az áráért teljesen elfogadható, meg hát elég masszív strapabíró szerkezet szóval erre nem lehet panasz.
Bár basszusban nekem D Fine plus sokkal mélyebbre megy és erősebb. Haver Xtreme 2-je is elég jó tolja a mélyet, de hát nagyobb árkategóriától ez el is várható.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest