Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
írok a W-King D8-ról néhány szót, ma jött meg, és ezúton is köszönöm Adamsky-nek a segítséget!
Szóval, első bluetooth-hangszóróm ez, tehát túl nagy összehasonlítási alapom nincs, de ami azért még így is feltűnik, hogy erőteljes a basszus meg a dob kiemelése, elektronikus zenét, meg dobközpontú cuccokat egyszerűen fantasztikus ezzel hallgatni, részletgazdag, finom nagyon. Gitárzenére, karcosabb rockra egyelőre kevésbé érzem alkalmasnak, nyilván nem szar egyáltalán, de érezhető a különbség. (Nem tudom, mennyi értelme van, de lehet, keresek valami equalizer-alkalmazást, hátha lehetne játszani picit ezzel...).
Van sound effect-mode, ami egyelőre nem igazán jön be, nem tudom normálisan megfogalmazni, de nem az igazi -- bár a hangerőt nem tekertem fel istenesen, úgyhogy itt majd valaki hozzáértőbb véleményét érdemes kikérni, ad-e valami többletet. Több reviewban is a JBL Xtreme 2-vel hasonlították össze és úgy olvastam, nyilván más liga, de ennek ellenére abszolút megállja a helyét, az ár/érték arányt általában dicsérni szokták. Pár óra hallgatózás után bírom, masszív hangfal, nem okozott csalódást!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest