- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Érdekesség, hogy a Soundcore 3 lengyel raktárát és a Motion+ kínai raktárát is feltöltötték több ezer új hangszórókkal...sajna az utóbbinak a raktárfeltöltéséből Lengyelország megint kimaradt...
-
Richard!
addikt
válasz
<Adamsky> #11341 üzenetére
Nagyjából ebben a méretben és árban mozogva értettem a kérdést. Mivel kb. lehetetlen bárhonnan is vásárolni a soundcore 3-nál jobbat emberi áron Anker vonalon, ezért "fanyalodnék" erre a megoldásra.
Az a baj -vagy éppen nem baj-, hogy engem teljesen megvettek a youtube- os tesztekkel... -
Richard!
addikt
Sráczok!
A Soundcore 3 mennyire jó a kategóriájában?
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11328 üzenetére
Pü
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11325 üzenetére
Minden nap figyeltem, hátha még lejjebb megy az ára, de megvetted előlem...remélem jól fogsz aludni.
Neem ,amúgy gratu, közben alin drágult, 87-ről 95,30$-ra. Úgy néz ki nekem soha nem lesz ilyenem
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11316 üzenetére
Eddig is megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, de azért idén még jó lenne egy párat behúzni...
Nekem annyira azért nem sürgős, de azért már jó lenne, ha összakapnák magukat!!! -
Richard!
addikt
válasz
Richard! #11283 üzenetére
Nos. Megérkezett az Anker válasza:
Nagyon sajnálják, hogy a kérdéses termék (Motion+) nincs raktáron és fogalmuk sincs, hogy mikor válik újra elérhetővé. Mindenesetre amint tudják, feltöltik a készleteket, figyeljem folyamatosan, hátha...
Elnézést kérnek a csalódás miatt. :(Ennyike. Akkor marad a várakozás továbbra is, vagy pedig ha nagyon akciós lesz, bevállaljuk a vám/áfával együtt...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11288 üzenetére
Mondjuk van fent egy Motion+ aprón 30-ért, de tudjuk, hogy ali-n nem annyiba kerül...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11271 üzenetére
Tegnap én is megkérdeztem őket Facebook-on, de még nem látták...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11258 üzenetére
Yep, a vám miatt. Mennyi lehet az esélye, hogy átcsusszan 2 elég nagy dobozka? Amilyen szerencsém van, duplán is ráteszik...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11255 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11255 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11247 üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan #11242 üzenetére
& borbar
Mindenféle kedvezménnyel a két Motion+ ~21 ezer HUF/db-ra jönne ki. Csábító,de szerintem várok én is a lengyel barátainkra.
Amúgy mióta üres a raktáruk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged