Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richard!
addikt
Érdekesség, hogy a Soundcore 3 lengyel raktárát és a Motion+ kínai raktárát is feltöltötték több ezer új hangszórókkal...sajna az utóbbinak a raktárfeltöltéséből Lengyelország megint kimaradt...
-
Richard!
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nagyjából ebben a méretben és árban mozogva értettem a kérdést. Mivel kb. lehetetlen bárhonnan is vásárolni a soundcore 3-nál jobbat emberi áron Anker vonalon, ezért "fanyalodnék" erre a megoldásra.
Az a baj -vagy éppen nem baj-, hogy engem teljesen megvettek a youtube- os tesztekkel...
-
Richard!
addikt
Sráczok!
A Soundcore 3 mennyire jó a kategóriájában?
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Pü
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Minden nap figyeltem, hátha még lejjebb megy az ára, de megvetted előlem...remélem jól fogsz aludni.
Neem ,amúgy gratu, közben alin drágult, 87-ről 95,30$-ra. Úgy néz ki nekem soha nem lesz ilyenem
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Eddig is megvoltunk nélkülük, ezután is megleszünk, de azért idén még jó lenne egy párat behúzni...
Nekem annyira azért nem sürgős, de azért már jó lenne, ha összakapnák magukat!!!
-
Richard!
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Nos. Megérkezett az Anker válasza:
Nagyon sajnálják, hogy a kérdéses termék (Motion+) nincs raktáron és fogalmuk sincs, hogy mikor válik újra elérhetővé. Mindenesetre amint tudják, feltöltik a készleteket, figyeljem folyamatosan, hátha...
Elnézést kérnek a csalódás miatt. :(Ennyike. Akkor marad a várakozás továbbra is, vagy pedig ha nagyon akciós lesz, bevállaljuk a vám/áfával együtt...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Mondjuk van fent egy Motion+ aprón 30-ért, de tudjuk, hogy ali-n nem annyiba kerül...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Tegnap én is megkérdeztem őket Facebook-on, de még nem látták...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
Yep, a vám miatt. Mennyi lehet az esélye, hogy átcsusszan 2 elég nagy dobozka? Amilyen szerencsém van, duplán is ráteszik...
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
-
Richard!
addikt
válasz
dave_gahan
üzenetére
& borbar
Mindenféle kedvezménnyel a két Motion+ ~21 ezer HUF/db-ra jönne ki. Csábító,de szerintem várok én is a lengyel barátainkra.
Amúgy mióta üres a raktáruk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest