Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
Nekem is van egy SAL PAR 220BT hangfalam 30-ba került, de a hangzása többet ér annál
Először nem tetszett a hangja úgy volt, hogy vissza küldöm mert nettről rendeltem. Nálam csúnyán szólt, otthon nem bírtam beállítani a hangzását sehogy se. A gyártó a távirányítóhoz nem ad elemet, ezért ki vettem a tv távirányítójából. És csak utána kezdett jó lenni a hangzása, azért mert a távirányítóval lehet a hangját is állítani. Nélküle nincs többféle hangzás mód amiből lehet válogatni. Különben nekem a sima normál hangzással a jó. A mély és a magas is 0-lán van. A mély kiemelőt nem használom mert ott brummog. Bár olyan zenéknél ahol nincsen sok basszus ott jó lehet.
Szerintem jó hangja van ha nincsen elállítgatva. De nemsokára jön a teszt beszámoló a kollégától is, ami őszinte lesz mert nagy vita volt múlt hónapba. Aki követi a fórumot az tudja miről beszélek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem jó hangja van ha nincsen elállítgatva. De nemsokára jön a teszt beszámoló a kollégától is, ami őszinte lesz mert nagy vita volt múlt hónapba. Aki követi a fórumot az tudja miről beszélek