- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
Latom a jblekrol volt szo, pont ma neztem az itteni media marktban
Elosszor a charge 2-t akartam megvenni, en valami ertelmes utazo hangszorot keresek ami johet velem kocsiban repulon, hotelben, mindenhol. Tehat jo ha kisebb es konyebb, nem annyira serulekeny, viszont normalis hangot akarok, es nem 2 ora uzemidot.
Ami meglepett, hogy amikor kiprobaltam a kitett eszkozoket, a charge 2 sokkal szarabb volt mint a flip, ami olcsobb. Asszem a charge2 120euro a flip 100?
Emelett a flipnek jopofa szovet boritasa van, a charge fem. A charge nagyobb es nehezebb +2 orat bir elvileg
A flip 10et, de kisebb/konyebb, hangosabb kicsivel, de midnenkeppen szebben szol a hang.
igy ilyen 30ezer korul ez a best buy?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest