Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Magisk
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem mást értünk a hordozhatóságon. Nekem már az Anker is túl nagy ahhoz, hogy folyamatosan nálam legyen. Oké, viszem nyaralásra, de nem viszem magammal pl. bringázáskor. (Szerintem az amúgy is elég nagy taplóság, mikor biciklivel, strandon, parkban üvölt a zene a hangszóróból...
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.
A vifa-k nagy része pont nem az utóbbi hordozhatóságra lett kitalálva, azok kb dizájnelemnek is elmennek, nem pedig arra valók, hogy ide-oda rakosgasd, vagy vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- BMW topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.