Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem mást értünk a hordozhatóságon. Nekem már az Anker is túl nagy ahhoz, hogy folyamatosan nálam legyen. Oké, viszem nyaralásra, de nem viszem magammal pl. bringázáskor. (Szerintem az amúgy is elég nagy taplóság, mikor biciklivel, strandon, parkban üvölt a zene a hangszóróból...
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.
A vifa-k nagy része pont nem az utóbbi hordozhatóságra lett kitalálva, azok kb dizájnelemnek is elmennek, nem pedig arra valók, hogy ide-oda rakosgasd, vagy vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.