- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, segítségeteket, ötletet kérnék az alábbira:
Van egy Vava Voom 23-as BT hangszóróm, ami elég strapabíró, nagyon, azaz nagyon sokáig bírja egy töltéssel, könnyen vezérelhető, korrektül szól... de idegesítően kicsi a bluetooth hatótávja(a a fém rács miatt?). Néha egy-egy vékony fal, ember, bármi leárnyékolja, akár 1-3 méteren is; gyakorlatilag rajta kell hagynom a telefont, ami néha problémás.
-Keresnék valamit, ami:
-Lehetőleg több mint 10 méteres hatótávot tud (5.0 nem hátrány, pl Anker, Oontz, gyártóknál van több nagyobb rangeű modell)
-Nem szól rosszul, különös tekintettel a közepekre és magasokra!
-Lehetőleg fekvő
-Lehetőleg bírja legalább a borulást (kisebb esést) masszív ház/gumírozással rendelkezik
-Cseppálló/könnyen takarítható (szövet kizárva)
-Fel lehet akasztani. Nem kell drabális karabíner, megteszi ha madzagakasztó van, de legalább az legyen-Jó lenne ha mikrofonos lenne, mert jellemzően otthoni melóhoz használom, és egyszerűbb ezen át beszélni
-Jó lenne tizenx ezerből megúszniLenne még pár nicetohave dolog, de ennyi kritériumra se nagyon találtam cuccot(ugye a 23-as, a Oontz Angle 3 Ultra, Flip4/5, TS Element Force, Soundcore2, stb). Szeretem hogy a Vava 'meló', és kisgyerek kompatibilis, szeretem ennek és a Flipek hangját (és amit próbáltam annak a hatótávját is), üveggyöngyökre (TWS, EQ, NFC, microSD, stb) nincs szükségem.
Papíron a Force ami legközelebb áll a kívánalmakhoz, bár egy kis gumírozás a sarkokon még elférne, és elvileg 3× akkora a hatótávolsága mint a Flipnek - gyakorlatilag kevesebb, plusz a gombok lehetnének könnyeben tapinthatóak/jobban láthatóak.
Kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest