Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Sziasztok, segítségeteket, ötletet kérnék az alábbira:

    Van egy Vava Voom 23-as BT hangszóróm, ami elég strapabíró, nagyon, azaz nagyon sokáig bírja egy töltéssel, könnyen vezérelhető, korrektül szól... de idegesítően kicsi a bluetooth hatótávja(a a fém rács miatt?). Néha egy-egy vékony fal, ember, bármi leárnyékolja, akár 1-3 méteren is; gyakorlatilag rajta kell hagynom a telefont, ami néha problémás. :U

    -Keresnék valamit, ami:
    -Lehetőleg több mint 10 méteres hatótávot tud (5.0 nem hátrány, pl Anker, Oontz, gyártóknál van több nagyobb rangeű modell)
    -Nem szól rosszul, különös tekintettel a közepekre és magasokra!
    -Lehetőleg fekvő
    -Lehetőleg bírja legalább a borulást (kisebb esést) masszív ház/gumírozással rendelkezik
    -Cseppálló/könnyen takarítható (szövet kizárva)
    -Fel lehet akasztani. Nem kell drabális karabíner, megteszi ha madzagakasztó van, de legalább az legyen

    -Jó lenne ha mikrofonos lenne, mert jellemzően otthoni melóhoz használom, és egyszerűbb ezen át beszélni
    -Jó lenne tizenx ezerből megúszni :)

    Lenne még pár nicetohave dolog, de ennyi kritériumra se nagyon találtam cuccot(ugye a 23-as, a Oontz Angle 3 Ultra, Flip4/5, TS Element Force, Soundcore2, stb). Szeretem hogy a Vava 'meló', és kisgyerek kompatibilis, szeretem ennek és a Flipek hangját (és amit próbáltam annak a hatótávját is), üveggyöngyökre (TWS, EQ, NFC, microSD, stb) nincs szükségem.

    Papíron a Force ami legközelebb áll a kívánalmakhoz, bár egy kis gumírozás a sarkokon még elférne, és elvileg 3× akkora a hatótávolsága mint a Flipnek - gyakorlatilag kevesebb, plusz a gombok lehetnének könnyeben tapinthatóak/jobban láthatóak.
    Kb ennyi :R

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák