Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
60ert sikerult hozzajutni a gtk-pg10 hez. amazonos es egyeb reviewk alapjan nagyon lelkesen vartam, hogy mit tud viszont egyaltalan nem vagyok tole elajulva.
a tizeneves z2300 nemcsak _sokkal_ jobb melyet nyom, hanem szebben is szol kozep/magasan is. ki sem mentem a kertbe vele meg, a kismeretu konyhaban uzemeltem be, de ahhoz hogy "hangos" legyen, felkellett tolni minimum 35 re(50 a max hangero).egyedul ugy tudtam belole utos hangot kicsikarni, hogy jackel feldugram a notira, es ott vlc-vel + equalizerrel feltudtam tolni a hangerot 120% ra. na ott mar majdnem jo volt, de felek, hogy hosszu tavon nem egeszseges ez igy. meg hat eleve bt-n at hasznalnam, nem kabelen. es szeretem azt hallani egy hangszoronal, hogy van meg benne tartalek, ez meg a fenti modon meghajtva nagyon ugy hangzik, mint ami ennyit tud, es nem esik jol neki..
nem kellene ennek sokkal jobban szolnia ? par napja ki volt rakva bemutato darabnak, nemlehet, hogy szethajtottak ? de akkor nem halkabbnak kene lennie, hanem recsegnie, nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest