Hirdetés
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2
üzenetére
Persze. Nem is írtam hogy szar lenne, szerintem arra amire kitalálták pont jó. Nekünk is van egy hasonló céges cuccunk, bulikon azt nyomatjuk. Pont teljesen mindegy hogy szól, miközben aki hallgatja részeg, a piáján és a mellette ülő csaj didkóin kívül más nem nagyon érdekli.
Ha a mostani megdöglik, akkor vízállót fogok nézni, mert a múltkori évzárón wellnessben voltunk, és nem győztem odébb pakolni hogy csak a pia folyjon rá, de a jakuzzi vize lehetőleg ne áztassa folyamatosan.Amúgy a múltkor hallottam az egyik áruházban valamelyik partyboxot dühöngeni (nem emlékszem már melyik volt), Post Malone - Rockstar szólt rajta. Jól állt neki, simán el tudom képzelni hogy valaki bemegy és megveszi mert beleszeret a polcrázó basszusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- DELL P2418HZm monitor Webkamerával! 1920x1080 IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb új!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő