Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gtamate2 #8049 üzenetére
Persze. Nem is írtam hogy szar lenne, szerintem arra amire kitalálták pont jó. Nekünk is van egy hasonló céges cuccunk, bulikon azt nyomatjuk. Pont teljesen mindegy hogy szól, miközben aki hallgatja részeg, a piáján és a mellette ülő csaj didkóin kívül más nem nagyon érdekli.
Ha a mostani megdöglik, akkor vízállót fogok nézni, mert a múltkori évzárón wellnessben voltunk, és nem győztem odébb pakolni hogy csak a pia folyjon rá, de a jakuzzi vize lehetőleg ne áztassa folyamatosan.Amúgy a múltkor hallottam az egyik áruházban valamelyik partyboxot dühöngeni (nem emlékszem már melyik volt), Post Malone - Rockstar szólt rajta. Jól állt neki, simán el tudom képzelni hogy valaki bemegy és megveszi mert beleszeret a polcrázó basszusba.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Play Station 4/5 Xbox One X Series X Nintendo switch felvásárlás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest