- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én azzal kezdeném, hogy megnézném, tutira van, vagy nincs bt. Édesanyád gépében.
Aztán valahogy a használat mikéntjét is megpróbálnám kipuhatolni. Mert, ha nem kell a hordozhatóság (gondolom Édesanyád nem akarja pl. a vonaton erről bömböltetni a zenét), akkor én egy sima sztereó vagy 2.1-es rendszert vennék a helyedben. Az Edifier-nek pl. van ilyen is, olyan is. Nekem pl. van egy Edifier Aurora-m, ami nem nagy, de elég szépen szól. A mélynyomót be lehet tenni a kijelző / monitor mögé, a két kis "fagyi gombóc" pedig oldalra. Dobozba visszatéve (mivel nem nagy) még mobilizálható is. Ja, és őrült színválaszték van belőle(mondjuk, hogy melyik beszerezhető itthon, az más kérdés)
Ha kell a bluetooth és/vagy a hordozhatóság, akkor szvsz. Tribit XSound Go
Ja és - ahogy előttem írták is páran - létezik bt-s USB-s dongle, ha nincs bt a notiban, de ragaszkodsz hozzá. Tényleg nem reklám, de ilyenem is van
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest