Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Bocs de ezzel nem tudok egyet érteni. Én is követem youtube on a német srácot, és hallottam ennek a hangfalnak a tesztjét. Konkréten a vifa helsinkivel hasonlította össze (nekem is ilyen van)
Jó jó de nem az a szint. Melegebb erősen szinezett hangzás vs pontosság precizség. Kegyetlen finom hangja van vifanak. Semmi sincs a közelében. Alacsony hangerőn egymás mellé lehet tenni magasabb hangerőn elvérzik. Ez a helsinki. A stocholm a létező legjobb bluetooth os hangfal amit ismerek. Inkább ne is hasonlítsuk össze a kettőt. Nem lenne fair, árban sem méretben sem.Nem rossz ez hangfal nem tagadom, de soha nem adnam oda a helsinkimet érte. A jbl extreme nel lehet, hogy jobb elismerem. De azért az nem akkora nagy skill valljuk be.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy egyetértek, 200 dollárért ez határozottan ajánlott. Mondjuk annyiért én még mindig a minirig 3 at venném ami kis mérete ellenére hangban hozza ezt a szintet. Aksi időben meg verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks Eclipse P400A Eladó dobozában
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN 1TB - 20db PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk 2077 és sok más)
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- BRUTÁL Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB 2 Millió
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)